Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotícies


- Departament de Comunicació de l'Ajuntament de l'Alcúdia -

 

L’Alcúdia celebra la setmana de l’orgull LGTBIQ+

  • Imprimeix

La passada setmana es va celebrar a l'Alcúdia la setmana de l'orgull LGTBIQ+.

La setmana comptava amb una programació molt diversa amb temes clau relacionats amb el col·lectiu. Amb xarrades, un berenar amb ambientació musical, el mercat amb el photocall, una exposició fotogràfica, el lliurament de premis del concurs LGTBIQ+  i finalment acabava amb la lectura d'un manifest.

Llegeix més...

L’Ajuntament de l’Alcúdia destinarà 330.000€ a millorar els polígons Camí Reial i la Creu.

  • Imprimeix

 

 

El passat març l’Ajuntament va sol·licitar una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarials per efectuar diverses intervencions en els dos polígons més importants de la localitat, la qual s’ha concretat amb una ajuda definitiva de 230.000€ que es completaran amb fons aportats pel propi ajuntament.

Llegeix més...

“JO NO SOC DE VERGE, SOC DE LLEÓ” UNA EXPOSICIÓ DEDICADA A LES DONES EN L'OMBRA DEL MÓN DE L'ART

  • Imprimeix

 

Llegeix més...

I BIENNAL DE GRAVAT MANUEL BOIX

  • Imprimeix

Obert el termini d'inscripció per a participar en la primera Biennal Internacional de gravat “Manuel Boix” de la localitat valenciana de l’Alcúdia.

El concurs es realitzarà cada dos anys amb la finalitat, d'una banda, de reconéixer la labor de les persones artistes que es dediquen a l'art del gravat i de promocionar la seua pràctica.

Llegeix més...

L'Ajuntament de l'Alcúdia finalitza les obres al Parc de la Llibertat

  • Imprimeix

 

 

El verd guanya espai a l'Alcúdia. El pla de l'Ajuntament per expandir els parcs i jardins i millorar la seua accessibilitat ha permés actuar al Parc de la Llibertat, que s'ha convertit en una ampla zona d'esbargiment per a totes les edats.

Llegeix més...

FRANCESC GISBERT GUANYA EL PREMI L'ALCÚDIA DE NARRATIVA JUVENIL AMB “LA HISTÒRIA SECRETA”

  • Imprimeix

L'autor Francesc Gisbert ha guanyat el Premi l'Alcúdia de Narrativa Juvenil 2024 amb la novel·la La història secreta, un homenatge a una de les novel·les d'aventures més important de la literatura i al seu autor, L'illa del tresor, de Robert Louis Stevenson.

Llegeix més...

L’ALCÚDIA ACULL LA PRIMERA JORNADA DE FORMACIÓ: “SEGURETAT EN ELS MUNICIPIS D'INTERIOR”

  • Imprimeix

 

En el dia d'ahir 12 de juny a les 9:00 hores, es va celebrar per part de la Subdelegació del Govern a València, a la Casa de la Cultura de l'Alcúdia, la 1a Jornada de Formació: "SEGURETAT EN ELS MUNICIPIS D'INTERIOR".

Erigint-se la localitat de l’Alcúdia, com a centre neuràlgic i de referència dels pobles d'interior de la província de València, comptant amb la presència de més de 400 assistents a l'esdeveniment.

Llegeix més...

EL DIRECTOR GENERAL DE TRANSPORTS ES NEGA REUNIR-SE AMB L’ALCALDE DE L’ALCÚDIA

  • Imprimeix

 

Andreu Salom: “És indignant el menyspreu del PP als ajuntaments governats per altres partits”.

 

L’Alcalde de l’Alcúdia ha mostrat públicament la seua indignació per la indiferència amb la que, segons ha explicat, l’ha tractat el Director General de Transports negant-li la possibilitat d’una reunió per parlar sobre el servei de transport de viatgers en autobús en la comarca de la Ribera i, en concret, de la línia que afecta a l’Alcúdia. El pretext per a no efectuar la reunió és que prèviament ja s’ha parlat amb els alcaldes afectats.

Llegeix més...

NOVES INSTAL•LACIONS DE LA GUÀRDIA CIVIL A L'ALCÚDIA

  • Imprimeix

 


Aquest divendres es posa en funcionament la nova oficina d'atenció de la Guàrdia Civil en l’Alcudia.

L'Ajuntament de l'Alcúdia ha posat a disposició de la Guàrdia Civil un nou local perquè permetrà millorar els treballs que es destinen al contacte directe amb els veïns i veïnes de la localitat, i per això millora el servei amb una millor privacitat i un horari fix que requereix aquest servei.

Llegeix més...

JORNADA SEMBREM LLAVORS, RECOLLIM CANVIS. DE LA GESTIÓ DE LES EMOCIONS A LA CONSTRUCCIÓ DE LES RELACIONS A L’ALCÚDIA

  • Imprimeix

 

El pròxim 18 de juny l’Alcúdia acollirà la jornada Sembrem llavors, recollim canvis. De la gestió de les emocions a la construcció de les relacions, organitzada per l’Ajuntament de l’Alcúdia i l’Agència d’Igualtat i Convivència de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

Llegeix més...

L'ALCÚDIA CELEBRA LA I TROBADA D'IL·LUSTRACIÓ

  • Imprimeix

Dissabte 25 i diumenge 26 de maig se celebrarà per primera vegada a l'Alcúdia la trobada d'il·lustradors/es, als recintes del Parc del Patinatge, Biblioteca i Casa de la Cultura.


Durant la jornada del dissabte, les persones assistents podran gaudir de l'exposició "Il·lustrant Estellés" amb la participació de 9 il·lustradors. A més, es realitzarà una pintura mural en directe sobre el mur de la Casa de la Cultura per l'artista Elias Taño sobre un vers de Vicent Andrés Estellés, El bolero de l'Alcúdia.

Llegeix més...

LA 35A VOLTA A PEU DE L’ALCÚDIA REUNEIX A MÉS DE 800 ATLETES

  • Imprimeix

 

En una jornada d'esport i vida saludable, l'Alcúdia va acollir aquest dissabte una nova edició d’una de les carreres populars amb més història de la Ribera.

La cita de l’Alcúdia ja és imprescindible en el calendari de les carreres populars valencianes gràcies a la seua llarga trajectòria, a la qualitat del seu recorregut i a la seua excel·lent organització, preparada al detall.

Llegeix més...

Més articles...

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@