Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL’ALCÚDIA ACULL LA PRIMERA JORNADA DE FORMACIÓ: “SEGURETAT EN ELS MUNICIPIS D'INTERIOR”

L’ALCÚDIA ACULL LA PRIMERA JORNADA DE FORMACIÓ: “SEGURETAT EN ELS MUNICIPIS D'INTERIOR”

  • Imprimeix

 

En el dia d'ahir 12 de juny a les 9:00 hores, es va celebrar per part de la Subdelegació del Govern a València, a la Casa de la Cultura de l'Alcúdia, la 1a Jornada de Formació: "SEGURETAT EN ELS MUNICIPIS D'INTERIOR".

Erigint-se la localitat de l’Alcúdia, com a centre neuràlgic i de referència dels pobles d'interior de la província de València, comptant amb la presència de més de 400 assistents a l'esdeveniment.

 

Aquesta Jornada va dirigida als membres de les corporacions locals i als agents de la Policia Local dels municipis d'interior de la província de València, que veuen incrementada la seua població durant els mesos d'estiu, així com a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat (Guàrdia Civil i Policia Nacional) competents en la seua demarcació territorial i la Policia Autonòmica.

A l'acte van acudir la Delegada del Govern Pilar Bernabé Garcia qui va inaugurar les jornades al costat del Sr. Alcalde de l'Alcúdia Andreu Salom, també va presidir l'acte el Subdelegat del Govern de València Jose Rodriguez Jurat qui va clausurar l'esdeveniment i va manifestar el seu agraïment pel gran acolliment d'aquest, el General de la VI zona de la Guàrdia civil, Coronel Cap de la Comandància de València, Comissari Principal Provincial de València, Comissari de la Comissària Alzira.

 

L'objectiu d'aquesta Jornada és potenciar la prevenció i la seguretat ciutadana en els municipis d'interior de la nostra província, coordinant les actuacions dels cossos policials, així com procedir a un reforçament de les mesures de seguretat previstes en el vigent Nivell 4 d'Activació del Pla de Prevenció, Protecció i Resposta Antiterrorista.

Fomentar la prevenció dels delictes contra els nostres recursos naturals i la protecció del medi ambient, incendis, en la temporada estival, així com la planificació i coordinació entre FCSE i la Policia Local, ponència portada a terme per l'Intendent Cap de l´Alcúdia Alfredo Borrás.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@