Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL’Ajuntament de l’Alcúdia destinarà 330.000€ a millorar els polígons Camí Reial i la Creu.

L’Ajuntament de l’Alcúdia destinarà 330.000€ a millorar els polígons Camí Reial i la Creu.

  • Imprimeix

 

 

El passat març l’Ajuntament va sol·licitar una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarials per efectuar diverses intervencions en els dos polígons més importants de la localitat, la qual s’ha concretat amb una ajuda definitiva de 230.000€ que es completaran amb fons aportats pel propi ajuntament.

 

L’objectiu prioritaris de l’ajuntament és dotar de les millors infrastructures possibles a la indústria local, un sector clau per a la economia i per a la creació d’ocupació.

Es van a destinar 132.000€ per a inversions en el polígon Camí Reial, dirigides a la instal·lació de fibra òptica, sistemes de videovigilància, serveis contra incendis, noves zones verdes i la millora de l´enllumenat públic per tal que siga més eficient. També es contemplen actuacions en la senyalització, la xarxa de sanejament i les canonades d’aigua potable.

En el polígon La Creu s’invertiran 200.000 €, amb els quals es contempla un paquet general d’actuacions semblants a les del Camí Reial i, a més a més, es construiran marquesines per a parades d´autobusos, zones d´aparcament de bicicletes i patinets elèctrics, punts de recàrrega de vehicles elèctrics i un nou carril bici. Es preveu també el desenvolupament d’una ferramenta web que centralitzarà informació de tot el polígon industrial i que permetrà compartir dades amb el IVACE i completarà el seu mapa de sol industrial.

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@