Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesL'Ajuntament de l'Alcúdia finalitza les obres al Parc de la Llibertat

L'Ajuntament de l'Alcúdia finalitza les obres al Parc de la Llibertat

  • Imprimeix

 

 

El verd guanya espai a l'Alcúdia. El pla de l'Ajuntament per expandir els parcs i jardins i millorar la seua accessibilitat ha permés actuar al Parc de la Llibertat, que s'ha convertit en una ampla zona d'esbargiment per a totes les edats.

 


Les obres, han suposat una inversió al voltant de 100.000 euros, sent desenvolupades per l'empresa Integral Hortus SL.     S’ha invertit així l'ajuda rebuda dins la convocatòria del Pla d'Inversions 2022-2023 de la Diputació Provincial de València, que tenía un pressupost d'adjudicació de 101.843,66 euros.


L'estat actual del parc ja finalitzat, s'ha convertit en un espai verd amb zones d'ombra i bancs, fonts i lluminàries, totalment accessible per als vianants pels carrers adjacents. Així, s'ha dut a terme, la plantació de diferents espècies autòctones a les illes, prenent forma tres jardineres de maçoneria. A més, s'ha delimitat el perímetre del parc amb tanca mitjançant bordura vegetal, deixant lliures les entrades als itineraris interiors del parc.


Segons l'alcalde, Andreu Salom: "El Parc de la Llibertat és d'enorme importància per als veïns i veïnes de l'Alcúdia i l'actuació ha pagat la pena per transformar-lo en un espai amigable, acollidor i accessible. És l'Alcúdia que volem. S'ha transformat la zona en un parc que incita a gaudir de la natura, a caminar, descansar i relaxar-se".

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@