Web municipal del poble de l'Alcúdia

PortadaNotíciesJORNADA SEMBREM LLAVORS, RECOLLIM CANVIS. DE LA GESTIÓ DE LES EMOCIONS A LA CONSTRUCCIÓ DE LES RELACIONS A L’ALCÚDIA

JORNADA SEMBREM LLAVORS, RECOLLIM CANVIS. DE LA GESTIÓ DE LES EMOCIONS A LA CONSTRUCCIÓ DE LES RELACIONS A L’ALCÚDIA

  • Imprimeix

 

El pròxim 18 de juny l’Alcúdia acollirà la jornada Sembrem llavors, recollim canvis. De la gestió de les emocions a la construcció de les relacions, organitzada per l’Ajuntament de l’Alcúdia i l’Agència d’Igualtat i Convivència de la Mancomunitat de la Ribera Alta.

 

En aquest esdeveniment, tres professionals de l’àmbit de la psicologia i la sociologia aprofundiran en els mecanismes que intervenen en la gestió de les emocions des de la infància i quines conseqüències sorgeixen d’aquesta gestió en la construcció de les relacions en l’etapa adolescent.

La jornada estarà oberta a tot el públic i comptarà amb les ponències de Coral Ariño, neuropsicòloga clínica i forense; Alexis Lara, sociòleg i autor del llibre “Negacionisme de gènere. Auge, expansió i mites de l’antifeminisme” i Mª Ángeles Hernández, psicòloga, sexòloga i agent d’igualtat de la Mancomunitat La Vega.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom Porta; la regidora d’igualtat, M. José Retamino Castel i la regidora de benestar social, Àngels Boix Combres, en representació de l’Ajuntament de l’Alcúdia. La cloenda de la jornada serà a càrrec de la presidenta de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Paqui Momparler Oltra

 

 

 

En el teu idioma

Go to top
Dep.Infor. @Jam 2017@